badkamer renovatie LeidenWoont u in Leiden en bent u op zoek naar een loodgieter voor de renovatie van uw badkamer? De Zeeuw Installatietechniek in Zoetermeer is hét adres voor professioneel uitgevoerde loodgieterswerkzaamheden. Niet alleen de renovatie van de badkamer, maar ook het toilet en het dak zijn bij ons in goede handen. Vanuit Zoetermeer bedienen wij een ruime regio waaronder Leiden, Delft en Wassenaar maar ook de grotere steden Rotterdam en Den Haag. Sinds de oprichting in 2015 groeit De Zeeuw Installatietechniek gestaag en wij breiden onze werkzaamheden steeds uit.

Meer over de Zeeuw Installatietechniek

Wij werken met een groot netwerk van professionele ZZP’ers waardoor wij altijd de beste professional kunnen aanbieden voor uw werkzaamheden aan de woning in Leiden. Bij de renovatie van de badkamer bijvoorbeeld: wij zorgen voor de beste tegelzetter, stukadoor en schilder zodat u zeker bent van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij willen dat u tevreden bent en meer dan dat; uw badkamer moet na de renovatie volledig voldoen aan uw wensen en verlangens.

Renovatie van de badkamer en andere diensten

Wilt u uw badkamer in Leiden laten renoveren dan komen wij graag bij u in Leiden kijken en met u overleggen over de mogelijkheden, wij adviseren u over materiaalkeuze en kleurkeuze. Renovatie van de badkamer na verhuizing, of het plaatsen van badkamers en andere sanitaire voorzieningen in nieuwbouwwoningen in Leiden en omgeving. De Zeeuw Installatietechniek biedt daarnaast nog tal van andere diensten in de regio Leiden: alles op het gebied van verwarming en ventilatie, het leggen van leidingen, dak- en zinkwerk en alle werkzaamheden die u van een loodgieter mag verwachten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Noodgeval?

Ook in noodgevallen en voor spoedreparaties staan wij tot uw beschikking.