Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Dak en zinkwerk

Heeft u problemen met uw dak of wilt u uw dak laten vervangen? Dan bent u bij De Zeeuw Installatietechniek aan het juiste adres. Ontdek wat wij voor u en uw dak kunnen betekenen.

Dakvervangen

In sommige gevallen is het niet meer mogelijk om een dak te repareren en is het nodig om het dak te vervangen. Wij informeren u over de mogelijkheden en de kosten; eigenlijk alles waar u bij het vervangen van een dak rekening mee moet houden.

Daklekkage

Maar ook als u last heeft van een lekkage op het dak kunt u onze hulp inschakelen. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van de lekkage en zorgen ervoor dat het dak hersteld wordt. Nadat wij onze werkzaamheden hebben opgeleverd, zal er geen druppel water meer door uw dak naar binnen komen.

2 jaar garantie

Om service en kwaliteit te kunnen garanderen, profiteert u bij ons van garantie op uw aankoop. Neem contact met ons op over de voorwaarden en ontdek de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter in ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 079 – 88 93 252.

Is uw zinken dakgoot of zinken dak aan vervanging toe? Ontdek wat we bij De Zeeuw Installatietechniek voor u kunnen betekenen.

Particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor reparaties aan zinkwerk. Wij zijn u graag van dienst bij de levering, montage of het herstellen van bijvoorbeeld hemelwaterafvoeren en daklijsten.

Zinkwerk is duurzaam

Zink is een duurzaam product en gaat jaren mee. Daarom is het zo belangrijk om het op een goede manier te verwerken en te monteren. Bij De Zeeuw Installatietechniek is alle kennis en vakmanschap aanwezig om zink vakkundig aan te kunnen brengen.

2 jaar garantie

Wanneer zink op de juiste manier is verwerkt en gemonteerd en goed wordt onderhouden, gaat het jarenlang mee. Om dit extra te verzekeren, profiteert u bij ons van een garantie op uw aankoop. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden via 079 – 88 93 252. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl