Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter – Badkamer renovatie Delft

Is uw badkamer in Delft aan vervanging toe? Of heeft u problemen met uw leidingen of riolering waar u een professionele loodgieter naar wilt laten kijken? Neem dan contact op met De Zeeuw Installatietechniek.

Wij verzorgen al uw loodgieterswerk in Delft en zijn bovendien bekend met verwarming en ventilatie. Ook kunt u bij ons terecht als u een toilet of badkamer renovatie wilt laten uitvoeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Lees dan snel verder.

Deskundig en professioneel advies

De Zeeuw Installatietechniek is een professionele organisatie, gespecialiseerd in loodgieterswerk en de renovaties van toilet en badkamer. Als het gaat om loodgieterswerk leggen wij zowel binnen- als buitenshuis waterleidingen, gasleidingen en riolering aan. Ook verplaatsen we deze onderdelen en kunnen we het periodieke onderhoud voor u in orde maken. Met onze hulp en deskundig advies heeft u geen omkijken meer naar uw leidingen en riolering.

Nieuw sanitair of een nieuwe badkamer?

Ook als het in uw woning in Delft tijd is voor een badkamer renovatie kunt u terecht bij De Zeeuw Installatietechniek. Als professioneel loodgieter zijn wij in staat om op deskundige wijze nieuw sanitair in uw badkamer of toilet te installeren. Daarnaast kunnen wij een volledige verbouwing van uw badkamer voor onze rekening nemen. Met ons team van hardwerkende en toegewijde professionals doen wij er alles aan om uw badkamer helemaal naar wens te maken.

Ontwerp van de badkamer

Om uw wensen en eisen omtrent de badkamer renovatie in Delft duidelijk te krijgen, beginnen we met het maken van een ontwerp. Dit ontwerp komt tot stand met behulp van de kennis en ervaringen die wij als bedrijf in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Wij vertellen u waar u aan moet denken bij een badkamer renovatie en zorgen ervoor dat u geen belangrijke dingen vergeet. Aan de hand van dit ontwerp gaan we aan de slag om de badkamer van uw dromen te realiseren.

Wij staan voor u klaar

Bij De Zeeuw Installatietechniek willen we graag dat onze klanten tevreden zijn. Daarom hechten we veel waarde aan service en kwaliteit en rusten we niet totdat u tevreden bent over onze werkzaamheden. Met vragen of problemen kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Geen situatie is ons te gek. Wacht dan ook niet te lang met het verhelpen van uw problemen met uw leidingen of rioleringen. Vraag ons zo snel mogelijk om hulp om vervelende situaties te voorkomen. Met onze kennis en ervaring zijn we in staat ieder probleem met uw leiding of riolering op te lossen.

Begeleiding en overleg

Tijdens onze samenwerking begeleiden we u van a tot z. Niet alleen helpen we u met het ontwerp van uw badkamer, maar ook tijdens de werkzaamheden blijven we voortdurend overleggen. Zo komt er niemand voor verrassingen te staan en kunnen we ervan uitgaan dat u helemaal tevreden bent als wij onze werkzaamheden hebben afgerond. Bovendien staan wij altijd open voor suggesties en eigen ideeën, want uw badkamer renovatie in Delft moet natuurlijk volledig naar uw wensen verlopen.

Meer weten?

Heeft u plannen voor een badkamer renovatie in Delft? Of wilt u meer weten over het loodgieterswerk dat we bij De Zeeuw Installatietechniek voor u kunnen uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn bereikbaar via 06 – 41 46 51 44. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en de prijzen die daar bij horen. Met onze hulp en deskundig advies heeft u zelf geen omkijken meer naar uw leidingen en riolering. Zo kunt u zich bezighouden met de leuke dingen, zoals bijvoorbeeld het inrichten van uw nieuwe badkamer! Ontdek wat De Zeeuw Installatietechniek voor u in Delft kan betekenen.

Zie ook: Loodgieter en badkamer renovatie Rotterdam–  Loodgieter en badkamer renovatie Den Haag

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl