Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter – Badkamer renovatie Den Haag

Woont u in Den Haag en heeft u problemen met uw leidingen of riolering? Raadpleeg dan een professionele loodgieter. Bij De Zeeuw Installatietechniek staan we voor u klaar om uw problemen te verhelpen.

Ook als u op zoek bent naar een partij die uw nieuwe sanitair kan installeren, bent u bij ons aan het goede adres. Bovendien kunnen wij aan de slag om in Den Haag een volledige badkamer renovatie voor u uit te voeren.

Kwaliteit en service

Zoals u ziet, zijn de mogelijkheden bij De Zeeuw Installatietechniek eindeloos. Maar welke werkzaamheden we ook uitvoeren, het leveren van kwaliteit en service staat bij ons altijd centraal. Uw wensen en eisen zijn leidend bij het uitvoeren van ons werk. In combinatie met de kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, lukt het ons altijd om een geschikte oplossing te vinden. Natuurlijk staan we altijd open voor suggesties om onze werkwijze verder te kunnen verbeteren. Onze klanten zijn onze ambassadeurs en daarom zorgen wij graag goed voor hen.

Leidingen en riolering

Als professioneel loodgieter houden we ons in Den Haag onder andere bezig met het aanleggen, verplaatsen en onderhouden van waterleidingen, gasleidingen en riolering. Zowel binnen- als buitenshuis. Ook voeren we werkzaamheden uit aan zinkwerk, zoals bijvoorbeeld uw zinken dak(goot). Met onze hulp en deskundig advies hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw leidingen en riolering. Wij zorgen dat eventuele problemen netjes worden opgelost en verzorgen, indien gewenst, het periodieke onderhoud.

Uw badkamer renoveren?

Behalve loodgieterswerk voeren we in Den Haag ook badkamer renovaties uit. Dit kan betekenen dat we uw nieuwe sanitair installeren, maar het kan ook inhouden dat we uw volledige badkamer verbouwen. In dat laatste geval beginnen we met het maken van een ontwerp. Dat doen we samen met u, door allereerst uw wensen en eisen op een rijtje te zetten. Aan de hand daarvan maken we een tekening, waarin we de mogelijkheden verwerken. Ook zorgen we ervoor dat u geen belangrijke aandachtspunten vergeet. Met onze hulp kunt u de badkamer van uw dromen realiseren. Wij verzorgen uw badkamer renovatie in Den Haag tot in de puntjes. We zorgen zelfs voor de installatie van uw nieuwe sanitair, waarmee we uw badkamer helemaal af kunnen maken.

Transparantie en heldere communicatie

Onze samenwerking kenmerkt zich door transparantie en heldere communicatie. We willen niet dat u, of wij, voor verrassingen komen te staan. Daarom blijven we met u overleggen en staan we altijd open voor vragen en suggesties. Bovendien begeleiden we u van a tot z en staan we voor u klaar om eventuele problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Klantvriendelijkheid, service en kwaliteit staat bij De Zeeuw Installatietechniek hoog in het vaandel. We doen er dan ook alles aan om het u zo veel mogelijk naar uw zin te maken.

Meer weten over De Zeeuw Installatietechniek?

Bent u benieuwd wat wij, naast ons loodgieterswerk en een badkamer renovatie, nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen bij het installeren of vervangen van CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming en ventilatie. Schroom niet om ons te vragen wat wij voor u kunnen betekenen. We zijn u graag van dienst bij De Zeeuw Installatietechniek.

Vraag een offerte aan

Via een vrijblijvende offerte krijgt u beter inzicht in de prijzen en de mogelijkheden. U kunt via e-mail een offerte aanvragen, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 06 – 41 46 51 44. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies. Ontdek wat we bij De Zeeuw Installatietechniek voor u kunnen betekenen. Graag tot ziens!

Zie ook:  Loodgieter en badkamer renovatie Delft –  Loodgieter en badkamer renovatie Voorburg

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl