Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter – badkamer renovatie Rotterdam

Heeft u in Rotterdam problemen met uw waterleiding, gasleiding, riolering of zinkwerk? Of heeft u plannen voor het renoveren van uw badkamer? Neem dan contact op met De Zeeuw Installatietechniek.

Wij zijn een professioneel loodgietersbedrijf dat bestaat uit een deskundig en ervaren team. Wij helpen u graag als u vragen heeft over uw leidingen of riolering of op zoek bent naar een ontwerp voor een nieuwe badkamer.

Hulp bij riolering en leidingen

Het werk dat wij als loodgieter in Rotterdam voor u uit kunnen voeren, is zeer divers. Zo houden we ons bijvoorbeeld bezig met het aanleggen en verplaatsen van waterleidingen, gasleidingen en riolering, zowel binnen als buiten. Ook als u problemen heeft met uw zinkwerk, zoals uw zinken dak of dakgoot, kunt u bij ons terecht. Behalve het aanleggen en verplaatsen van uw leidingen en riolering kunnen wij ook het onderhoud er van verzorgen. Op die manier heeft u er geen omkijken meer naar. Wij zullen ervoor zorgen dat uw leidingen en riolering in optimale staat blijven.

Kwalitatief hoogstaande producten en materialen

Maar natuurlijk is niet alleen het werk aan de achterkant belangrijk. De ruimten in uw woning die gebruik maken van uw leidingen en rioleringen moeten er natuurlijk ook mooi uitzien. Daarom zijn wij u ook van dienst als u een badkamer renovatie in Rotterdam wilt laten uitvoeren. Zo kunnen onze werkzaamheden zich richten op het installeren van nieuw sanitair. Wij werken met kwalitatief hoogstaande producten en materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen. Service en kwaliteit vinden wij ontzettend belangrijk. Dit geldt niet alleen voor onze werkzaamheden, maar ook voor de producten waar wij mee werken. Bij ons kunt u dus uit gaan van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Volledige badkamer renovatie

Als u behalve nieuw sanitair ook uw badkamer opnieuw in wilt richten, helpen we u bij De Zeeuw Installatietechniek graag bij het maken van een ontwerp voor uw nieuwe badkamer. Samen zetten we uw wensen en eisen op een rijtje en kijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer. Aan de hand daarvan maken we een ontwerp, dat we net zo lang bijschaven tot u helemaal tevreden bent. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. We verwijderen de onderdelen die we niet meer nodig hebben, herstellen en beginnen aan de nieuwe inrichting.

Dit alles doen we terwijl we duidelijk met u blijven communiceren en u constant op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Zo komt er niemand voor verrassingen te staan. Pas wanneer u volledig tevreden bent, zullen wij onze werkzaamheden opleveren.

Een probleem? Neem contact op!

Heeft u problemen met uw leidingen of riolering of is er een probleem in uw badkamer, keuken of toilet? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Te lang wachten kan leiden tot vervelende situaties, terwijl wij u snel kunnen helpen met een deskundige oplossing. In de afgelopen jaren zijn wij al in diverse situaties tegengekomen en hebben we al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Bent u de volgende?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De mogelijkheden bij De Zeeuw Installatietechniek zijn zeer divers. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met een specifiek probleem? Neem dan zeker eens contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen of door telefonisch contact met ons op te nemen via 06 – 41 46 51 44. Als wij onverhoopt niet bereikbaar zijn, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Ontdek wat we voor u in Rotterdam kunnen betekenen. Wij lossen uw probleem met uw leidingen of riolering graag op. Wie weet geniet u binnenkort wel van een nieuwe badkamer!

Zie ook:  Loodgieter en badkamer renovatie Den Haag –  Loodgieter en badkamer renovatie Wassenaar

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl