Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter – Badkamer renovatie Voorburg

Woont u in Voorburg en heeft u problemen met uw leidingen of riolering? Of is het tijd voor de renovatie van uw badkamer? Dan vindt u bij De Zeeuw Installatietechniek precies wat u zoekt.

Als professionele loodgieter weten wij alles van sanitair, riolering, gas- en waterleidingen. We kunnen aan de slag met het aanleggen van nieuwe constructies, maar staan ook voor u klaar om eventuele problemen te verhelpen.

Badkamer renovatie

Bovendien kunt u bij ons terecht met plannen voor een badkamer renovatie. Het inrichten en installeren van een nieuwe badkamer of toiletruimte valt namelijk ook binnen ons takenpakket. We maken een ontwerp en installeren uw leidingen en uw sanitair. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder en ontdek wat we bij De Zeeuw Installatietechniek voor u in Voorburg kunnen betekenen.

Loodgieterswerk

Wanneer het gaat om loodgieterswerk zijn wij van alle markten thuis. We werken dagelijks met waterleidingen, gasleidingen, riolering en zinkwerk. Onder zinkwerk valt bijvoorbeeld uw zinken dakgoot of zinken dak. Als het gaat om riolering installeren en repareren wij niet alleen riolen die binnen zijn aangelegd, maar ook die zich buiten bevinden. Daarnaast kunnen wij uw leidingen en riolering voor u aanleggen, verplaatsen en onderhouden. Schakel onze hulp in tijdens uw verbouwing in de keuken of badkamer in Voorburg, zodat u niet meer om hoeft te kijken naar uw leidingen en riolering.

Service en kwaliteit

De afgelopen jaren hebben wij als loodgieter veel klanten uit Voorburg naar tevredenheid mogen helpen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het leveren van kwaliteit en service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt, maar ook als er onverhoopt problemen optreden, staan wij voor u klaar om deze zo snel mogelijk te verhelpen.

Mooi én praktisch

Bij een badkamer renovatie speelt uw smaak een grote rol. Om ervoor te zorgen dat uw badkamer wordt zoals u voor ogen hebt, maken we samen een ontwerp. Wij delen onze kennis van sanitair en installatietechniek om een praktische en mooie badkamer te creëren. Met de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, weten we aan welke zaken u extra aandacht moet besteden en wat u vooral niet moet vergeten. De combinatie van uw wensen en eisen en onze kennis en vakmanschap leidt ongetwijfeld tot een ontwerp van een prachtige badkamer die wij voor u zullen realiseren.

Van a tot z

Door tijdens het proces goed naar u te luisteren en met elkaar te overleggen, zorgen we ervoor dat wij de badkamer van uw dromen kunnen realiseren. Wij verzorgen uw badkamer renovatie in Voorburg van a tot z. Indien nodig vervangen we leidingen, we plaatsen sanitair, maar we zijn er ook om een handdoekradiator te installeren.

Bij De Zeeuw Installatietechniek werken we met kwalitatief goede producten en materialen. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur en optimaal comfort garanderen. Wij willen dat u jarenlang van uw nieuwe badkamer in Voorburg kunt genieten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een badkamer renovatie in Voorburg? Of bent u benieuwd wat wij als loodgieter nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag om een vrijblijvende offerte. Hierin geven wij graag uitleg over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van renovatie en loodgieterswerkzaamheden. De Zeeuw Installatietechniek ontzorgt u graag wanneer het gaat om leidingen, riolering of een badkamer renovatie in Voorburg. Neem contact met ons op via 06 – 41 46 51 44. Wij staan u met plezier te woord!

Zie ook:  Loodgieter en badkamer renovatie Rotterdam –  Loodgieter en badkamer renovatie Delft

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl