Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter – Badkamer renovatie Zoetermeer

De Zeeuw Installatietechniek is uw specialist op het gebied van loodgieterswerk en badkamer renovaties in Zoetermeer. Dus heeft u problemen met uw leidingen of riolering? Of heeft u ideeën voor een nieuwe badkamer en zoekt u een professioneel bedrijf dat de renovatie voor u kan uitvoeren? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Wij zoeken graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Professionele loodgieter in Zoetermeer

Als loodgieter zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en verplaatsen van waterleidingen, gasleidingen en riolering. Zowel binnen- als buitenshuis. Ook als u hulp nodig heeft bij het aanleggen of verplaatsen van zinkwerk kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw zinken dak of dakgoot. Ook voor het onderhoud van uw waterleiding, gasleidingen, riolering en zinkwerk staan wij voor u klaar. Wij hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Met de kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zijn we in staat uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Uw leidingen en riolering zijn een belangrijk onderdeel van de basis van uw woning. Aarzel bij problemen dan ook niet om contact op te nemen met een specialist, zoals wij. Door snel tot actie over te gaan, kunnen we eventuele vervelende situaties voorkomen en een geschikte oplossing bedenken voor uw probleem. In de afgelopen jaren hebben we al vele situaties tot een goed einde weten te brengen, dus niets is ons te gek.

Tijd voor een badkamer renovatie?

Behalve als loodgieter is De Zeeuw Installatietechniek in Zoetermeer ook actief met het renoveren van badkamers. Dit houdt in dat we uw volledige badkamer kunnen verbouwen. Zo helpen we u met het maken van een ontwerp, waarin we uiteraard rekening houden met uw wensen en eisen. We houden rekening met de mogelijkheden en technische aandachtspunten waar bij de aanleg van een badkamer aan gedacht moet worden. Bij het maken van dit ontwerp begeleiden we u intensief, zodat u alles uit het ontwerp van uw nieuwe badkamer kunt halen. Voor u het weet, kunt u heerlijk ontspannen in uw mooie, gerenoveerde badkamer.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als u iemand nodig heeft om uw nieuwe sanitair te installeren. Wij leveren kwalitatief goede producten met groot comfort en een lange levensduur. Wij willen graag dat u zo lang mogelijk van uw badkamer kunt genieten.

Service, kwaliteit en professionaliteit

Ook wanneer we aan de slag gaan met uw badkamer renovatie in Zoetermeer kunt u rekeningen op intensieve begeleiding. We houden niet van verrassingen en zullen dan ook helder en transparant met u communiceren. We zorgen ervoor dat uw badkamer volledig naar wens wordt opgeleverd en stoppen dan ook niet totdat u helemaal tevreden bent. Service, kwaliteit en professionaliteit staat bij De Zeeuw Installatietechniek hoog in het vaandel. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u de badkamer van uw dromen te bezorgen.

Ontdek onze mogelijkheden

Wist u dat we u bij De Zeeuw Installatietechniek ook van dienst kunnen zijn bij de installatie en vervanging van CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming en ventilatie? Wij kunnen meer voor u betekenen dan u wellicht denkt. Neem dan ook zeker eens contact met ons op als u benieuwd bent waar wij u zoal mee van dienst kunnen zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 41 46 51 44, maar u kunt ook een bericht achterlaten op onze website. Laat uw gegevens achter door ons contactformulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u in Zoetermeer kunnen doen. Graag tot ziens bij De Zeeuw Installatietechniek!

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl