Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter Delft

Bent u opzoek naar een loodgieter in Delft voor het renoveren van uw badkamer? Ga dan naar De Zeeuw Installatietechniek in Zoetermeer. De Zeeuw Installatietechniek, loodgieter in Delft biedt verschillende diensten aan waaronder renovatie, installatie en reparatie van badkamer, keuken en toilet. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en stellen de wensen van de klant voorop. Wij luisteren naar u en komen graag bij u kijken in Delft om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren bij uw keuzes ten aanzien van de te gebruiken materialen. De Zeeuw Installatietechniek is dé loodgieter in Delft, wij geven vooraf een duidelijke en op maat gesneden offerte en wij komen gemaakte afspraken na, u kunt op ons rekenen. Naast renovatie, installatie en reparatie van sanitair hebben wij ook andere diensten in onze portefeuille.

Het loodgieterswerk van De Zeeuw Installatietechniek

Als loodgieter in Delft kunnen wij ook veel voor u betekenen op het gebied van ventilatie en verwarming van uw woning of bedrijf in Delft. Wij hebben verstand van ketels, vloerverwarming en wandverwarming en onze loodgieters zijn uiterst vakbekwaam. Ook uw dak- en zinkwerk is bij ons in goede handen: reparatie bij lekkage, een heel nieuw dak, reparatie of vernieuwing van dakgoten en afvoerpijpen, alles behoort tot de mogelijkheden. Al onze diensten zijn beschikbaar in Delft, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Werkwijze van De Zeeuw Installatietechniek

De Zeeuw Installatietechniek is een loodgieter in Delft met jarenlange ervaring en hebben expertise opgebouwd in zowel dak- en zinkwerk, werkzaamheden op het gebied van ventilatie en verwarming van panden en vernieuwing, renovatie en reparatie van sanitair. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde ZZP’ers zodat wij voor stucwerk, tegelwerk of timmerwerk altijd een vakman kunnen inhuren. U heeft daar zelf geen omkijken naar. Wilt u meer weten of een afspraak maken, bij voorkeur bij u in Delft? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

In de afgelopen jaren hebben wel al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Hopelijk mogen we u ook onze kwaliteiten laten zien. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met dé loodgieter in Delft via 079 – 88 93 252.

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl