Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter Den Haag

Heeft u een loodgieter in Den Haag nodig? Wilt u uw badkamer vernieuwen of een keuken laten plaatsen in uw bedrijf? De Zeeuw Installatietechniek is dé loodgieter in Den Haag die deze en een tal van andere werkzaamheden voor u kan verrichten. Vanuit Zoetermeer bedienen wij een wijde regio waaronder Den Haag en Rotterdam en kleinere plaatsen zoals Delft en Wassenaar. Wij komen graag naar Den Haag om uw wensen te bespreken en naast renovatie en reparatie van sanitair hebben wij nog veel meer diensten in ons pakket zoals reparaties of vernieuwingen aan uw dak. Onze loodgieters beschikken over een jarenlange ervaring zodat u zeker bent van kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie.

Loodgieterswerk De Zeeuw Installatietechniek

De Zeeuw Installatietechniek is een loodgieter in Den haag die de klant centraal zet. Wij voeren een oriënterend gesprek over uw wensen en adviseren u bij onder meer de keuze van materialen en kleuren. Vervolgens leggen wij onze afspraken vast in een offerte. Gesprekken zijn altijd vrijblijvend en wij komen graag naar Den Haag om uw pand te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. U kunt bij ons terecht voor loodgieters werkzaamheden zoals het leggen van leidingen, kraanwerk, vervangen van het toilet maar ook voor grote verbouwingen en het plaatsen van volledige keukens en badkamers. In samenwerking met ons uitgebreide netwerk ZZP’ers in en om Den Haag verzorgen wij ook het benodigde timmerwerk, de betegeling en het stucwerk.

Andere diensten van De Zeeuw Installatietechniek

Naast onze uitgebreide expertise op het gebied van sanitair kunnen wij als loodgieter in Den Haag ook werkzaamheden aan uw dak uitvoeren. Reparaties van dak delen of vervangen van uw dak, zinkwerk, vervangen van de regenpijn of uw dakgoten. Ook op het gebied van verwarming hebben wij een uitgebreide kennis en ervaring en vervangen onder meer ketels en verzorgen uw vloerverwarming of wandverwarming. Neem contact op als u meer informatie wilt of meteen een afspraak in Den Haag wilt maken.

In de afgelopen jaren hebben wel al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Hopelijk mogen we u ook onze kwaliteiten laten zien. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met dé loodgieter in Den haag via 079 – 88 93 252.

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl