Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter Leiden

Bent u op zoek naar een loodgieter in Leiden voor reparaties in uw keuken, toilet of heeft u last van lekkage aan het dak van uw woning? De Zeeuw Installatietechniek, loodgieter in Leiden kan reparaties voor u verrichten maar ook volledige verbouwingen en renovaties van onder meer sanitair verzorgen. De Zeeuw Installatietechniek beschikt over een uitgebreide expertise op verschillende gebieden en biedt een zeer compleet pakket diensten aan in Leiden en omgeving. Wij hanteren prima prijs/kwaliteit verhoudingen, onze loodgieters zijn geschoold, ervaren en vakbekwaam. Neem voor meer informatie contact met ons op of maak een afspraak bij u in Leiden voor vrijblijvende informatie.

De loodgieter diensten van De Zeeuw Installatietechniek

De Zeeuw Installatietechniek is dé loodgieter in Leiden, wij bieden uitgebreide service: reparaties, renovaties en verbouwingen op het gebied van sanitair, dak werkzaamheden en werkzaamheden op het gebied van ventilatie en verwarming. Wij plaatsen graag een nieuwe keuken in uw woning in Leiden of verzorgen een renovatie of voeren reparaties uit bijvoorbeeld in geval van lekkage. Ook uw toilet en badkamer is bij ons in goede handen. Wilt u een nieuw bad laten plaatsen? Uw douche vernieuwen, een moderner toilet of en nieuwe wastafel, De Zeeuw Installatietechniek voert graag deze werkzaamheden voor u uit. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en bieden onze diensten aan in een wijde regio waaronder de grotere plaatsen Den Haag en Rotterdam en omliggende gemeenten zoals Wassenaar, Delft en Leiden.

Dak werkzaamheden en verwarming

Een compleet nieuw dak, of het herstellen van dak delen aan uw woning of bedrijfspand in Leiden is bij De Zeeuw Installatietechniek in goede handen, evenals het vervangen van uw goot of regenpijp. Wij als loodgieter in Leiden hebben verstand van alle soorten ketels maar ook van vloerverwarming en zelf wandverwarming. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over ons uitgebreide dienstenpakket. Wij komen graag naar Leiden om uw wensen te bespreken en uw pand te bekijken. U krijgt altijd een op maat gesneden offerte vooraf.

In de afgelopen jaren hebben wel al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Hopelijk mogen we u ook onze kwaliteiten laten zien. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met dé loodgieter in Leiden via 079 – 88 93 252.

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl