Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter Rotterdam

Rotterdam is een grote plaats, waarschijnlijk vindt u een tal van mogelijkheden als u op zoek bent naar een loodgieter. Hoe maakt u een keuze uit het grote aanbod en hoe weet u of u te maken heeft met een vakman? De Zeeuw Installatietechniek is dé loodgieter in Rotterdam met jarenlange ervaring. Wij komen graag bij u werkzaamheden uitvoeren op het gebied van sanitair en verwarming of voeren dakwerkzaamheden uit. Daarnaast hebben wij een uitgebreide expertise op verschillende gebieden en kunnen daardoor een zeer compleet dienstenpakket aanbieden.

Voordelen van De Zeeuw Installatietechniek

Als loodgieter in Rotterdam kan De Zeeuw Installatietechniek uw werkzaamheden op tal van gebieden volledig uit handen nemen. Ontzorgen noemen wij dat, zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken en uw werkzaamheden in vertrouwde handen zijn. Wij werken wij uiteraard volledig naar uw wensen en eisen en voeren daarom altijd een uitgebreid oriënterend gesprek waarin uw wensen worden besproken, de materiaalkeuze aan de orde komt en wij u adviseren over alle bijkomende aspecten. In Rotterdam zijn al onze diensten beschikbaar:

  • Renovatie, reparatie, verbouwen van toilet, keuken en badkamer
  • Werkzaamheden aan uw dak zoals reparatie bij lekkage, vernieuwen goot, zinkwerk of het complete dak
  • Werkzaamheden op het gebied van ventilatie en verwarming zoals het plaatsen van ketels, vernieuwen van vloerverwarming of wandverwarming.

Heeft u een loodgieter in Rotterdam nodig voor één van de bovenstaande diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u meer over onze tarieven of werkwijze, ook kunt u direct een afspraak maken. Wij bekijken graag uw woning of bedrijfspand en adviseren u vrijblijvend.

Uitgebreid netwerk in Rotterdam

De Zeeuw Installatietechniek, loodgieter in Rotterdam beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele ZZP’ers in en om Rotterdam, zodat werkzaamheden die door ons niet kunnen worden uitgevoerd worden uitbesteed aan de beste professionals. Tegelzetters, timmermannen of een vakbekwame stukadoor worden door ons ingezet zonder dat u daar zelf naar hoeft te zoeken. Een rustig en veilig gevoel. Uiteraard doen wij dit altijd in overleg met u.

In de afgelopen jaren hebben wel al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Hopelijk mogen we u ook onze kwaliteiten laten zien. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met dé loodgieter in Rotterdam via 079 – 88 93 252.

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl