Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter Voorburg

De Zeeuw Installatietechniek is een all round loodgietersbedrijf, gevestigd in Zoetermeer. Onze vakmensen voeren tal van werkzaamheden uit, op professionele wijze volgens úw wensen. Het dienstenpakket van De Zeeuw Installatietechniek omvat naast de reguliere werkzaamheden van een loodgieter zoals verbouwing van uw keuken, toilet en badkamer ook andere werkzaamheden. De Zeeuw Installatietechniek bedient een wijde omgeving van Zoetermeer waaronder ook Voorburg en onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven in Voorburg. Wilt u meer informatie of direct een afspraak met vakbekwame loodgieter neem dan contact op met De Zeeuw Installatietechniek.

Het dienstenpakket van De Zeeuw Installatietechniek

U kunt een beroep doen op de expertise van De Zeeuw Installatietechniek voor de aanleg, verbouwing of reparatie in uw keuken, badkamer en toilet in Voorburg. Wij werken met materialen van uitstekende kwaliteit zodat u kunt rekenen op duurzaamheid en comfort. Ook voor alles op het gebied van verwarming en ventilatie van uw woning in Voorburg bent u bij De Zeeuw Installatietechniek aan het goede adres. Naast leveren en installeren van alle soorten ketels, vloerverwarming of wandverwarming voeren wij ook de benodigde reparaties uit. Ook uw dak is bij ons in goede handen. Wij repareren of vervangen uw dak bij lekkage en informeren en adviseren u bij de door u te maken keuzes op het gebied van dak- en zinkwerk. Alle diensten zijn beschikbaar in Voorburg.  

De Zeeuw Installatietechniek voor service en kwaliteit

De vakmensen van De Zeeuw Installatietechniek staan graag voor u klaar en beschikken over ruime ervaring met loodgieterswerk, dakwerk en werkzaamheden op het gebied van verwarming. Wij werken ook in Voorburg samen met vaste stukadoors, timmermannen en tegelzetters zodat u niet zelf op zoek hoeft naar goede vakmensen voor bijkomende werkzaamheden. Wij nemen u graag alles uit handen bij de verbouwing of renovatie van uw badkamer, toilet of keuken en voeren de afgesproken werkzaamheden uit volgens uw wensen. Loodgieter nodig in Voorburg? Ga naar De Zeeuw Installatietechniek.

In de afgelopen jaren hebben wel al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Hopelijk mogen we u ook onze kwaliteiten laten zien. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op via 079 – 88 93 252.

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl