Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieter Wassenaar

Wassenaar, gelegen onder de rook van Den Haag, behoort tot het werkgebied van De Zeeuw Installatietechniek. De kerntaken van De Zeeuw Installatietechniek zijn

Bent u opzoek naar een loodgieter in Wassenaar? Wij hebben door jarenlange ervaring een uitgebreide expertise opgebouwd op diverse terreinen en kunnen u daarom een breed dienstenpakket aanbieden. Alle diensten zijn ook beschikbaar in Wassenaar, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wilt u gebruik maken van onze expertise, een loodgieter voor bijvoorbeeld het plaatsen van uw nieuwe keuken in Wassenaar, neem dan gerust eens vrijblijvend informatie op met ons zodat wij u nader kunnen informeren.

Meer over het loodgieterswerk in Wassenaar

Op het gebied van sanitair kunnen wij in Wassenaar alles voor u betekenen. Wij plaatsen een nieuw bad of een douchecabine, wij kunnen uw keuken verbouwen, een toilet plaatsen en het benodigde kraanwerk verzorgen. Wij leggen de benodigde leidingen en onze loodgieters zijn volledig gekwalificeerd. Ook op het gebied van verwarming hebben wij veel te bieden: zowel op het gebied van verwarmingsketels als voor vloerverwarming en wandverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een ervaren loodgieter in Wassenaar nodig voor reparaties aan uw dak? De Zeeuw Installatietechniek is u daarbij van dienst. Wij repareren en vervangen dak delen of het gehele dak, de goot en de regenpijp.

Werkwijze van De Zeeuw Installatietechniek

De Zeeuw Installatietechniek is dé loodgieter in Wassenaar, uw wensen staan bij ons centraal. Wij willen tevreden klanten en stellen alles in het werk om dat te bereiken. Een oriënterend gesprek vindt bij voorkeur plaats in Wassenaar zodat wij direct uw pand kunnen bekijken en u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Een op maat gesneden offerte is vervolgens leidraad bij onze werkzaamheden. Indien extra werkzaamheden nodig zijn zoals stucwerk, timmerwerk of tegelwerk, dan beschikken wij over een uitgebreid netwerk ZZP’ers in en rond Wassenaar zodat u zeker bent van kwaliteit. Bel ons gerust voor meer informatie.

In de afgelopen jaren hebben wel al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Hopelijk mogen we u ook onze kwaliteiten laten zien. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met De Zeeuw Installatietechniek, loodgieter in Wassenaar via 079 – 88 93 252.

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl