Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Loodgieterswerk

Waterleiding

Heeft u plannen voor een verbouwing in de keuken, badkamer of toilet? Of bent u al bezig met klussen? Dan moet u waarschijnlijk een waterleiding aanleggen of verplaatsen. U kunt er zelf mee aan de slag, maar u kunt er ook een professional voor inschakelen. De Zeeuw Installatietechniek gaat er graag mee voor u aan de slag. We weten welke materialen we moeten gebruiken en kunnen eventuele problemen direct voor u oplossen. Met onze deskundige hulp komt u niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van een goed resultaat.

Contact
Heeft u onze hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via 079 – 88 93 252, maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Als u uw gegevens achterlaat, komen wij zo snel mogelijk bij u terug. Voorkom problemen met uw waterleiding en schakel een expert in. De Zeeuw Installatietechniek staat voor u klaar!

Gasleiding

Bij een verbouwing van de keuken moet u rekening houden met de leidingen, waaronder de gasleiding. Misschien moet er wel een leiding worden verplaatst, of er moet er een worden aangelegd. Durft u het niet aan om hier zelf mee aan de slag te gaan? Geen probleem. De Zeeuw Installatietechniek verzorgt dit graag voor u.

Onze experts hebben kennis van zaken en weten precies wat er in uw situatie moet gebeuren. Dankzij onze hulp kunt u met een gerust hart verder met uw verbouwing en komt u naderhand niet voor verrassingen te staan.

Neem contact op
Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het aanleggen of verplaatsen van een gasleiding? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 079 – 88 93 252, maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies over uw verbouwing.

Riolering

In de riolering wordt afvalwater geloosd, ingezameld en getransporteerd. Als professioneel loodgieter weten we bij De Zeeuw Installatietechniek alles van deze infrastructuur. We weten hoe we een riolering moeten vervangen, aanpassen, repareren en installeren. Ook kunnen we verstopte rioleringen, overlopende toiletten en kapotte afvoeren verhelpen. Zowel binnen- als buitenshuis. Niet is ons te gek en voor ieder probleem hebben we een oplossing.

Schakel onze hulp in
Heeft u te maken met een van bovenstaande problemen? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij uw probleem verhelpen. Daarnaast kunnen we problemen met uw riolering in de toekomst voorkomen door het goed voor u te onderhouden.

Wilt u direct contact met ons opnemen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 079 – 88 93 252. Ook kunt u uw gegevens achterlaten in ons contactformulier. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl