Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Over ons

De Zeeuw Installatietechniek is opgericht in september 2015. Met ruim 12 jaar praktijkervaring weet ons team alles van loodgieterswerk, dakwerk, cv’s en kunnen we een complete badkamer aan u opleveren.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van zzp’ers met ieder hun eigen specialisme. Zo werkt De Zeeuw Installatietechniek met vaste stucadoors, timmermannen en tegelzetters; alles wat u nodig heeft om een nieuwe badkamer te realiseren.

Heldere communicatie en overleg
Persoonlijk contact met de klant is een van onze belangrijkste kernwaarden. Door nauw betrokken te blijven bij de klant én ons werk zijn we in staat keer op keer onze werkzaamheden naar tevredenheid op te leveren. Overleg met de klant en heldere communicatie zijn de sleutelwoorden in onze samenwerking.

De Zeeuw Installatietechniek groeit
Het werk van De Zeeuw Installatietechniek is niet onopgemerkt gebleven. Sinds de start van het bedrijf hebben we al veel klanten mogen voorzien van een nieuwe badkamer en worden we gevraagd voor dakwerkzaamheden en loodgieterswerk. Ook zijn we onderdeel van een selecte groep installatiemonteurs voor het plaatsen van badkamers bij Grando, de specialist voor keukens, badkamers en keukenrenovatie.

Reken op kwaliteit
Bij De Zeeuw Installatietechniek vindt u een professioneel team van experts dat niet alleen de kwaliteit van het werk belangrijk vindt, maar ook die van de samenwerking. Door naar u te luisteren, met u te overleggen en aandacht te besteden aan uw wensen en eisen leveren wij u de kwaliteit die u van ons verwacht.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op via 079 – 88 93 252 of vul ons contactformulier in.

De Zeeuw Installatietechniek verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, badkamers en lood- en zinkwerk.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl