Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Verwarming

Radiator

Voor alles op het gebied van verwarming/ventilatie in de regio Zoetermeer bent u bij De Zeeuw Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zorgen niet alleen voor de levering en installatie van ketels, maar voeren ook reparaties uit.

Wanneer u kiest voor een verwarming of ventilatie van De Zeeuw Installatietechniek, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een vloer- en wandverwarming. Geheel volgens wens installeren wij vervolgens uw verwarming of ventilatie.

CV-ketel

Een cv-ketel installeren vraagt om vakkennis en ervaring. Vakkennis en ervaring is wat u in huis haalt als u kiest voor De Zeeuw Installatietechniek. Wanneer wij de cv-ketel komen plaatsen, nemen wij de volgende taken voor u uit handen:

  • verwijderen oude ketel;
  • installeren nieuwe ketel;
  • vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat;
  • inregelen en afstellen nieuwe ketel.

Vloerverwarming

De Zeeuw Installatietechniek is specialist op het gebied van verwarming. Dus ook voor vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Met vloerverwarming kunt u uw woning gelijkmatig verwarmen en heeft u in huis nooit meer last van koude voeten.

Kostenbesparing
Vloerverwarming werkt efficiënter dan verwarming door middel van een cv-ketel. Het is daardoor niet alleen milieuzuinig, maar u bespaart ook nog eens op de kosten. Net als verwarming via de cv-ketel kunt u ook de vloerverwarming handmatig regelen. Met een klein beetje geduld heeft u een aangenaam warm huis.

Meer weten?
De mogelijkheden met vloerverwarming zijn zeer divers. Wilt u na het lezen van deze informatie meer weten, of bent u benieuwd of vloerverwarming ook in uw woning mogelijk is? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Win vrijblijvend advies in en profiteer ook van de voordelen van vloerverwarming.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Top

Wij hebben een nieuwe website die u een nog betere gebruikerservaring biedt!

Bezoek verbouweninstallatie.nl