Contact:

De Zeeuw

Dé totaalinstallateur!

Verwarming

Radiator

Voor alles op het gebied van verwarming/ventilatie in de regio Zoetermeer bent u bij De Zeeuw Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zorgen niet alleen voor de levering en installatie van ketels, maar voeren ook reparaties uit.

Wanneer u kiest voor een verwarming of ventilatie van De Zeeuw Installatietechniek, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een vloer- en wandverwarming. Geheel volgens wens installeren wij vervolgens uw verwarming of ventilatie.

CV-ketel

Een cv-ketel installeren vraagt om vakkennis en ervaring. Vakkennis en ervaring is wat u in huis haalt als u kiest voor De Zeeuw Installatietechniek. Wanneer wij de cv-ketel komen plaatsen, nemen wij de volgende taken voor u uit handen:

  • verwijderen oude ketel;
  • installeren nieuwe ketel;
  • vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat;
  • inregelen en afstellen nieuwe ketel.

Vloerverwarming

De Zeeuw Installatietechniek is specialist op het gebied van verwarming. Dus ook voor vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Met vloerverwarming kunt u uw woning gelijkmatig verwarmen en heeft u in huis nooit meer last van koude voeten.

Kostenbesparing
Vloerverwarming werkt efficiënter dan verwarming door middel van een cv-ketel. Het is daardoor niet alleen milieuzuinig, maar u bespaart ook nog eens op de kosten. Net als verwarming via de cv-ketel kunt u ook de vloerverwarming handmatig regelen. Met een klein beetje geduld heeft u een aangenaam warm huis.

Meer weten?
De mogelijkheden met vloerverwarming zijn zeer divers. Wilt u na het lezen van deze informatie meer weten, of bent u benieuwd of vloerverwarming ook in uw woning mogelijk is? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Win vrijblijvend advies in en profiteer ook van de voordelen van vloerverwarming.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Top